Ana Sayfa Dernek İletişim Site Haritası
 

Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlik Kurulu Sınav Komisyonu 2015 yılı sınav takvimi belirlenmiştir

Değerli Meslektaşlarım,

Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlik Kurulu Sınav Komisyonu 2015 yılı sınav takvimi belirlenmiştir. Buna göre Kuramsal Sınav 31 Mayıs 2015 tarihinde Ankara,İstanbul ve İzmir'de yapılacaktır. Yeteri sayıda talep gelmesi durumunda ek bir ilde de yapılması konusunda girişimde bulunulacaktır. Kuramsal sınav başvuruları Yeterlik Kurulu sayfasında bağlantısı yer alan Sınav Başvuru Sistemi üzerinden yapılacaktır. Başvuru yapılabilmesi için üye olunması gerekmektedir. Başvurular 1 Nisan 2015 saat 08:30 da başlayacak ve 2 Mayıs 2015 saat 17'de sona erecektir.

Uygulama Sınavı ise 24-25 Ekim 2015 tarihlerinde İzmir'de Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi AD'da gerçekleştirilecektir. Uygulama sınav başvuruları Yeterlik Kurulu sayfasında bağlantısı yer alan Sınav Başvuru Sistemi üzerinden yapılacaktır. Başvuru yapılabilmesi için üye olunması gerekmektedir. Yönetmelik gereği son 2 yıl içinde Kuramsal Sınavdan başarılı olan meslektaşlarımız uygulama sınavına alınabileceklerdir. Başvurular 24 Ağustos 2015 saat 08:30 da başlayacak ve 25 Eylül 2015 saat 17'de sona erecektir. 

Sınava başvurmak isteyen meslektaşlarımızın Yeterlik Kurulu sayfasını takip etmeleri önerilir. Sağlıklı  takip amacıyla isteklerinizin yazılı olarak [email protected] adresine göndermeniz gerekmektedir.Bu nedenle telefon ile başvurulmaması önerilir. 

Sınava girecek tüm meslektaşlarımıza Sınav Komisyonu adına başarılar dilerim

Doç.Dr. M. Cenk Ecevit
Sınav Komisyon Başkanı

 
LookUs & Online Makale